marts 28, 2016

Vinduespudser til den bedste pris. Udregn et godt tilbud og få pudset dine vinduer i top kvalitet!

Få dit tilbud nu ved at at gå videre og indtaste din kontaktinfo.
I altkr.

Din boligs kvadratmeter er din pris

Nu kan du blot ved at angive antal kvadratmeter i din bolig, få prisen på din næste vinduespudsning. Vi arbejder kun sammen med de bedste vinduespudsere. Derfor kan du være sikker på at den vinduespudser der kommer ud til dig næste gang lever op til FåPudset’s høje krav. Så bliver din næste vinduespolering en lidt større fornøjelse. Vi sikrer den lave pris ved at hjælpe vores vinduespudsere til at have en større kundetæthed. Derved skal de ikke køre så meget, og det betyder at vi kan give dig en bedre pris og et stærkere tilbud.

Få et skarpt tilbud på din næste vinduespudsning!

Ved at bruge prisberegneren på denne side får du hurtigt et godt tilbud på din næste vinduespudsning. Det er dig frit for om du vil bruge tilbuddet. Vi sender først en vinduespudser når du accepterer aftalen. Tilbudsberegneren er et resultat at vores landsdækkende netværk at vinduespudsere. Vi ved præcis hvad vinduespolering koster, og derfor kan vi give dig den attraktive pris ovenfor.

En vinduespudser du kan stole på!

FåPudset’s mission er ikke kun at sørge for billig vinduespudsning. Vi arbejder kun med vinduespudsere vi kender og kan stå inde for. Du skal derfor ikke være nervøs for at lukke vinduespudseren ind, hvis du har valgt at der skal pudses vinduer indendørs.

Forbehold

Prisen gives ud fra et typisk hus eller lejlighed, men der kan være tilfælde hvor vinduespudseren vil være nødt til at præcisere tilbuddet. I sådanne tilfælde er du fri til at bestemme om du vil godtage det nye tilbud.

Det kunne fx være hvis du har bondehusvinduer, eller lignende.